kylling a la king
- 4 pers
ingredienser
1 pk froset/frisk kyllingebryst 500 g
4 dl grønsagsboullion
2 løg
1 rød peber
250 g champignon
2 spsk majsstivelse
½ tsk salt
groftkværnet peber
ca spsk tør sherry
tilbehør løse ris
fremgangsmåde
kyllingebrystet koges 5-6 minutter i grønsagsbouillonen.
løgene skæres i terninger, peberen i strimler og champignon i skiver.
grønsagerne kommes op i gryden oven på kylligebrystet, og koger 7-8 minutter til de lige er møre.
kylligebrystet tages op og skæres i terninger.
grønsagssaucen jævnes med majsstivelse, og smages til med salt, peber og sherry.
kyllingebrystet kommes tilbage i saucen og varmes igennem
energi pr person med ris er 1290 kilojoule (310 kcal)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar