mandag den 24. marts 2014

Kylling a la king

kylling a la king



  • 4 pers 

ingredienser 

1 pk froset/frisk kyllingebryst 500 g
4 dl grønsagsboullion
2 løg
1 rød peber
250 g champignon
2 spsk majsstivelse
½ tsk salt 
groftkværnet peber
ca spsk tør sherry 

tilbehør løse ris 


fremgangsmåde

kyllingebrystet koges 5-6 minutter i grønsagsbouillonen.
løgene skæres i terninger, peberen i strimler og champignon i skiver.
grønsagerne kommes op i gryden oven på kylligebrystet, og koger 7-8 minutter til de lige er møre.
kylligebrystet tages op og skæres i terninger.
grønsagssaucen jævnes med majsstivelse, og smages til med salt, peber og sherry. 
kyllingebrystet kommes tilbage i saucen og varmes igennem 

energi pr person med ris er 1290 kilojoule  (310 kcal) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar