mandag den 24. marts 2014

rødspætteruller med sennepskrydret appelsinsovs

Den her opskrift er nem og lækker og er både for dem der er på kur og helt almindelig hverdags mad 


til 1 pers 

ingredienser:

2 rødspættefilleter, 150 g 
salt
 peber 
citronsaft
2 forårsløg
1 tsk smør 
1 dl appelsinsaft 
1-2 tsk dijonsennep 
1 tsk cremefraiche 18%


Fremgangs måde:

Dup fileterne tørre og krydr med salt, peber og citronsaft.
rul dem sammen med en tandstikker af træ.
snit forårsløget og svits det hurtigt i smørret i en gryde.
Rør appelsinsaft, sennep og cremefraiche sammen og kom det i gryden.
læg fiskerullerne i gryden og lad dem dampe ved svag varme under låg i ca fem minutter.

de der ikke følger kuren kan spise kartofler eller ris til 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar